Change to English

Press

Här hittar du info, citat, film och bilder som du kan använda när du skriver om d’shelf. Klicka på bilderna till höger för att ladda ned högupplöst version.

d’shelf går köksvägen till lösningen

d’shelf finns till för att underlätta livet i köket, som är hjärtat i de flesta hem. I köket umgås vi, skvallrar, diskuterar och skrattar. Ett händelsernas centrum. Därför känner många ett behov av en enkel, snygg och naturlig avläggningsyta, för saker som vi använder regelbundet. En accepterad plats för att tillfälligt kunna lägga undan mobiltelefon, post, babynapp eller kokbok.

För det här behovet har d’shelf en praktisk lösning levererad med en prisbelönt design. Låt d’shelf bli en naturlig frizon för prylar där de undkommer matspill och samtidigt håller bord- och arbetsytor fria.

Ytterligare en fördel med d’shelf är att du inte behöver göra borrhåll i den fuktspärrande väggen. Fäst istället enkelt hyllan under valfritt skåp.

Kundernas upplevelser

Bakning

Elisabeth Jonsson delar med sig av sina erfarenheter:
När jag bakar behöver jag använda köksbänken och dess begränsade arbetsyta. Deg, kavel, limpor, ugnsplåtar och ingredienser måste samsas om utrymmet. Då värdesätter jag verkligen d’shelf som ren förvaringsyta för min receptbok och mobiltelefon. Ingen risk för degklet eller mjölstänk. Och min vita högblanka d’shelf är dessutom riktigt snygg bredvid min vita Kitchen Aid.

Småbarnsår

Timo Harju berättar om verkligheten nattetid:
Jag är nybliven pappa åt en underbar liten dotter och vi har det härligt på dagarna. Men på nätterna vill hon inte sova. Eftersom både jag och min fru jobbar blir det här ganska jobbigt. Tack och lov håller d ́shelf ordning på våra barnnappar, vällingflaskor, grötpaket och decilitermått. Mitt i natten hittar jag helt enkelt vad jag söker. När man har en gråtande dotter i famnen måste saker och ting finnas lättillgängliga. För vår familj är d ́shelf oerhört uppskattad.

Hänga med polarna

Tina Andersson skvallrar om livet i storstan:
Jag bor i en trea på Söder och gillar att bjuda hem mina vänner. Vi brukar laga mat tillsammans i mitt nyrenoverade kök och senare på kvällen brukar vi bjuda in fler bekanta till vår lilla hemmafest. Det blir sällan någon lyckad partykänsla i mitt stora vardagsrum, men däremot blir det ofta fest i mitt mysiga kök. Här trängs vi, umgås, blandar cocktails, snackar, skrattar, dricker och äter gott. På min d'shelf har jag därför börjat förvara iPhone-laddaren och min trådlösa iPal-högtalare. Vännerna kan nu turas om att spela sina favoritlistor via Spotify på mobilen. Sköna toner hörs från min svarta högblanka d'shelf och jag slipper drinkspill och oreda.

Tillfälligt avbrott

Lilly Chong har en hektisk vardag:
När jag såg d’shelf första gången kom jag att tänka på vårt lilla kök. Vi är en aktiv familj som stressar omkring med mobiltelefoner, viktig post, rabattkuponger och annat. Vi behöver därför ett givet ställe att förvara vardagsprylar på i köket. Så för oss blev d’shelf den perfekta lösningen på tillfällig förvaring för saker som vi använder regelbundet i vardagslivet.

Praktisk livsstil

Sara Moberg gillar det enkla:
Jag blev så upprymd när jag fick paketet med d'shelf. Allt var så enkelt och stiligt. Produkten kändes självklar för mig. Jag kunde enkelt montera och fästa d'shelf i mitt kök. Och min förvaring i min snygga svarta d’shelf känns bara så fiffig och elegant i all sin enkelhet.

Franska köket

Michaela De Labrá berättar om sitt smycke:
Jag är stolt över det franska köket och dess matkultur och ser köket som husets hjärta. Här vill jag att besökaren ska känna sig hemma. I min d'shelf kan jag exponera mina färgglada Ladurée macarons och franska teer på ett värdigt sätt. Jag har aldrig sett en liknande produkt och kan inte tänka mig mitt kök utan min d’shelf. För mig måste köket kännas unikt. Därför undrar jag varför alla kökstillverkare är så stela. Allt ser ju likadant ut, bara företagsnamn och prislapp skiljer sig åt. Jag vill känna mig unik. Därför är d'shelf mitt personliga smycke i köket!

Kökshäng utan hål i vägg

Janne Johansson, erfaren hantverkare:
Mitt råd är att hålla köksvägen fri från borrhål. Många missar det här i jakten på tilläggsförvaring. Borrhål i köksväggar kan nämligen ge mögelproblem enligt en undersökning av Länsförsäkringar och Sveriges Tekniska Forskningsinstitut. Resultatet visar att endast två av nio väggar håller måttet. Undvik därför onödiga borrhål i köksväggen för att bevara en fungerande fuktspärr. Om du vill eftermontera förvaring i köket så rekommenderar jag d’shelf. En fiffig hylla som monteras hängande under köksskåpet utan borrhål i vägg. Se d'shelf the MOVIE

     


Klicka på bilderna för att ladda ner högupplösta bilder.

Patent approved. The logotypes and names of “d’shelf” and “d’dimension” are all registered trademarks (R).